fredag 24 oktober 2014

Sköna fredag!


Ha en skön helg, allihop!
Så himla skönt med fredag! En regnig fredag och sista dagen innan höstlovet börjar. En veckas ledighet för eleverna, men jobb för oss pedagoger. 

Som jag har ätit idag. Efter att ha rastat hund och landat en stund hemma, mötte jag en gammal vän på Allum för att ta en fika och tjôta en stund. Jag tog en smaskig baguette och en latte. När jag kom hem igen hade min man lagat till en god fisksoppa. Riktigt gott! Kan inte säga någonting annat än att jag är mätt, riktigt mätt.

Imorgon väntar en lång sovmorgon och det känns riktigt skönt. 

11 kommentarer:

 1. Fisksoppan ser helt underbart god ut :)

  SvaraRadera
 2. Mmm, goooott! :)

  sv: Ja, verkligen, superkul! :D

  SvaraRadera
 3. fredagen har nu gått över i lördag :)

  SvaraRadera
 4. Det hjärtat i koppen gillas :)

  SvaraRadera
 5. Japp nu e min lilla bloggsemester över

  SvaraRadera
 6. Mums, soppan såg supergod ut! Lägga ut recept kanske? :)

  SvaraRadera
 7. Soppor är ju så gott på hösten. :)

  SvaraRadera