måndag 17 november 2014

Är Så mycket bättre så mycket bättre?

Jag har varje säsong följt Så mycket bättre. Nu tycker jag inte att det är så mycket bättre längre. Tre av artisterna, närmare bestämt Kajsa Grytt, Johan T Karlsson och Love Antell, känner jag inte ens till. Många av låtarna har jag aldrig någonsin hört. Den enda låt jag känner till med Ola Salo är The Worrying Kind.

Jag får hålla med Jonas Gardell.
Sedan tycker jag precis som Markus Larsson att samtalen runt middagsbordet nästan helt har försvunnit. Under dessa samtal kunde man ju få veta mer om dagens artist. Samtalen fick de till under första och andra säsongen. 
Nu ser jag framemot att få se Carolas dag på lördag. Carola var min stora idol, när jag var liten. Hennes låtar känner jag till och jag hoppas på att få höra bra tolkningar av hennes låtar. Jag hoppas också få veta mer om Carola.

14 kommentarer:

 1. jag har bara sett Orups program. Och Carolas ser jag nog också.. fast inte på lördag - det blir på TV4 play senare...

  SvaraRadera
 2. Man behöver inte titta på den dynga som TV serverar. Gör något vettigare!

  SvaraRadera
 3. Jag har faktist inte ens orkat kolla på denna säsong. xD

  SvaraRadera
 4. Man har ju fått reda på en massa om Carola redan =)
  Jag tycker den första säsongen var bäst, men denna kommer klart på andra plats. :)

  SvaraRadera
 5. Såg både första och andra säsongen men har i år inte lyckats få till det och har svårt att uttala mig. Men på lördag hoppas jag hinna titta då jag för en gångs skull är hemma:-)

  Kram Cecce

  SvaraRadera
 6. inget program jag tittat på

  SvaraRadera
 7. Jag tycker att det är bra än. Nä, hade inte heller hört talas om dessa tre, men det gör mig ingenting faktiskt då jag fått "lära känna" några musiker till. :) Visst är det roligare om man vet vilka de är från början dock. Samtalen kan jag hålla med om verkar ha kortas ner, men det kan även bero på hur mycket deltagarna själva vill ska komma med tror jag utan att veta.

  SvaraRadera
 8. Jag såg första avsnittet i år, men sen har jag inte orkat bry mig. Ingen av artisterna faller direkt in i min smak, men det vore i och för sig kul att höra när alla ska tolka Carolas låtar.

  SvaraRadera
 9. Jag skulle så gärna vilja bli nästa veckas blogg på besökstoppens sida så gå gärna in och rösta på Lillans blogg där http://bloggar.besökstoppen.se/

  SvaraRadera
 10. Har koll på alla utom kajsa :) sånt spelar kanske roll med om om man gillar säsongen :)

  SvaraRadera
 11. Håller med, jag känner inte heller till några, men jag tycker ändå det är spännande att se och höra nya artister. Och det ska bli intressant att se Carolas dag

  SvaraRadera