tisdag 25 november 2014

iPhone 6

iPhone 6

Underbart, nu har jag min iPhone 6!! Sådan väntan och jag känner mig nästan som ett barn på julafton. Tjejen i klippet köade för en iPhone 6 plus, men jag känner samma lycka. Jag tycker att iPhone 6 känns mer i lagom storlek. Den är större än iPhone 5, men ändå inte extrem. Den känns toppen med andra ord! Jag ska nu sortera apparna och kanske rensa bort de jag inte vill ha längre. 

21 kommentarer:

 1. En sån härlig känsla man har, med en ny telefon! Skulle också behöva en ny själv, men har inte bestämt mig för vilken det faktiskt blir än :)

  SvaraRadera
 2. det är kul med nya prylar. Hoppas ni blir bra kompisar.

  SvaraRadera
 3. Grattis! Jag får dock själv hålla tillgodo med 4s ett tag till!

  Sv: Ja, hon har varit med längre, och jag började blogga för att hennes uppfödare enkelt skulle kunna följa henne :(

  SvaraRadera
 4. Grattis har haft min 6+ ett tag o är nöjd

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är inte iPhone plus väldigt stor i handen?

   Radera
 5. Ser fram mot din recension av denna telefon..har hört en del om den som inte varit så positivt..men det vet man ju hur det är..en del är negativa mot allt nytt i onödan.
  Lycka till :)

  SvaraRadera
 6. haha ja iphone e ingen för mig, tycker att de verkar så invecklat, föredrar min htc

  SvaraRadera
  Svar
  1. iPhones är inte invecklade. De är hur enkla som helst!

   Radera
 7. Tack, längtar tills den kommer hem till oss :)

  SvaraRadera
 8. Förstår inte hysterin över iPhone 6 ... hahahaha!!

  Svar: Joo, man vänjer väl sig med å stiga upp 4.40 när man gjort det ett tag sen ..

  SvaraRadera
 9. Ni har snart alla Apples produkter va? Jag har inte ens hunnit skaffa mig min första Ipad. :) Är den bra då? Hört många som inte är så impade av denna nr 6, men även de som gillar den. Blogga ett uttalande om den är du snäll. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. I love Apple! Jag är så nöjd med iPhone 6. Jag har inget att klaga på överhuvudtaget.

   Radera