tisdag 9 december 2014

Jag längtar!


Något att se framemot
Snart är det dags att få utnyttja 40-årspresenten jag fick av min älskling! Jag ser verkligen framemot en övernattning på Varbergs kurort. Jag har aldrig tidigare varit där. Inte nog med övernattning på hotell (det är mysigt bara det), jag ska få behandling också. Jag vet ännu inte vad det är för någon slags behandling, så det ska bli spännande att få se vad jag har att vänta. 

8 kommentarer:

 1. Å, vilken underbar present! Och vad skönt med behandlingar. Vilken fin man som tycker du förtjänar att bli ompysslad.

  Önskar dig en skön kväll!

  You Rock!!!

  SvaraRadera
 2. hoppas du får en trevlig o skön vistelse där då

  SvaraRadera
 3. Förstår du längtar :)

  Ja man kan nästan se magen växa nu

  SvaraRadera
 4. Tack så mycket, vad roligt att du tycker det :)

  Hoppas du får det trevligt. Låter himla skönt iallafall.

  SvaraRadera
 5. Visst är det. Förhoppningsvis så blir dom glada som får det också.

  SvaraRadera
 6. Ja det blir lite mer personligt då tycker jag.

  SvaraRadera
 7. Det lät som en härligt present:) Njuut.

  SvaraRadera