tisdag 16 december 2014

Vilken sociala medier-typ är du?
Vilken typ av sociala medier-typ är du? Jag försöker att undvika helt att kolla facebook eller mail på min iPhone, när jag är bland människor jag inte känner. När jag är med gamla vänner eller familjen är det svårare att låta bli. Då kan jag borde uppdatera facebook (eller bara kolla andras statusar) eller lägga upp en bild på instagram. Jag skulle dock aldrig för för mig att göra arbetsrelaterade uppgifter, när jag umgås med andra.

9 kommentarer:

 1. Jag håller med dig, när man är bland folk är det lite nonchalant att ta upp telefonen om man inte har en bra anledning :)

  SvaraRadera
 2. ha tränat på att bli av med beroendet o det funkar bra :)

  SvaraRadera
 3. Ingen alls hihi ...
  Är aldrig på nätet eller mobil utan är "bara" Social :)

  SvaraRadera
 4. Under sommaren och hösten har jag varit översocial på sociala medier av ett skäl, men nu blir det mest Instagram och bloggen. Facebook uppdaterar jag numera mest om det är något speciellt som har hänt. Har inget jobbrelaterat alls på min Iphone. När jag umgås med folk har jag telefonen på ljudlöst i väskan eller fickan och kollar den inte alls. Känns oartigt att ha Iphone i fejset när jag umgås med andra. Vet jag att jag väntar viktigt meddelande eller telefonsamtal så säger jag till den/de jag umgås med så de vet om att jag måste svara om det ringer. T ex om de ska ringa upp från vårdcentralen eller så. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukar alltid ha mobilen på ljudlöst. Det känns skönt!

   Radera
  2. Ja, det är det bästa! Har dock på ljud emellanåt på kvällarna efter jobbet (när jag kommer ihåg att slå på ljudet vill säga).

   Radera
 5. Jag är tack och lov inte alls beroende av min telefon eller sociala medier. Kikar in på instagram lite då och då, men det är allt:)

  SvaraRadera