måndag 26 januari 2015

Regnig dag


En regnig dig
Igår strålande sol, idag regn i princip hela dagen. Imorse hamnade jag i bilkö inte långt ifrån en avfart som jag skulle ta av vid. Det tog en liten stund innan jag förstod varför det var stopp. Ganska snart kom ambulans, brandkår och polis. Två bilar hade krockat. När jag irriterande mig för att jag hamnade i bilkö och skulle komma försent till jobbet, slog det mig: Vad är det i jämförelse med de drabbade i bilkrocken?! 

5 kommentarer:

 1. ja ibland går det fort... då får man vara glad att man inte drabbats själv.

  SvaraRadera
 2. Klok tanke. Jag tror ju inte folk bildar kö av ren illvilja. Men visst kan man bli irriterad. Jag hoppas att det gick bra för dem i bilen.
  Kram Helén

  SvaraRadera
 3. ja det är närmare än man tror

  SvaraRadera
 4. Ja i söndags var det ju underbart väder, men måndagen gick det ju knappt att gå ut:(

  Så otäckt med alla bilolyckor, men många gånger blir jag bara arg. Kör man som man borde och hjälps åt i trafiken så skulle det ju inte inträffa några olyckor.

  SvaraRadera