lördag 24 januari 2015

Vilken glädje!


Jippie, snö!
Det är väl ingen som har missat att det kom snö inatt. Det har också snöat ganska så mycket idag, men det blev slask av det mest tills sist. Imorse visade Yambo sin största glädje. Det går väl inte att ta miste på den?!

Snurra, snurra!
Så underbart det är att snurra sig i den svalkande snön! Här vill jag stanna, tänker väl härlige Yambo. 

Så himla underbart!

I love it!

Bennen rätt upp!
Jag blir riktigt glad när jag ser att min älskade hund njuter så förbaskat. 

13 kommentarer:

 1. Underbara Yambo ♡ ...

  SvaraRadera
 2. ja den glädjen går ju inte att ta miste på

  SvaraRadera
 3. Jo..de kan konsten att njuta våra fyrbenta vänner...härligt att se. :)

  SvaraRadera
 4. Njutbar syn. Tps - tävla hos min vän Anna:http://haga26.se/

  SvaraRadera
 5. Härligt att se att det finns någon som gillar snön =)

  SvaraRadera
 6. Så gulligt! Härlig serie bilder på en hund som gillar att rulla sig i snön :) En av mina hundar gör likadant oftast på ungefär samma plats på en sträcka på ca 10 meter vid varje promenad... Gör din Yambo så också?

  SvaraRadera
 7. http://nacka144.se/?p=19119

  Du behöver inte lägga in länken, jag vill bara visa hur lycklig min lille Tussan beter sig :)

  SvaraRadera
 8. haha vilka underbara bilder :)

  SvaraRadera
 9. Vilken härlig hund, och vilka underbara bilder!!

  SvaraRadera