torsdag 5 februari 2015

Hoppas på träning!


Inspirationsläsning
Sportlovet är väldigt nära nu. På grund av det köpte jag denna tidning ikväll I nästa vecka blir det träning av. Kanske jag får med mig min man också. Det ska bli skönt att kunna bestämma vilken tid jag tränar. Jag älskar att träna mitt på dagen, vilket man inte kan göra annars när man jobbar. Träningen har inte blivit av på ett tag. Det är inte bra på något vis alls. Vi vet ju att man inte kan vila sig till form. Det får bli ändring på det nu! (Vilket jag säkert har sagt 1000 gånger tidigare.)

3 kommentarer:

 1. skulle även jag behöva komma igång med den lilla träning jag klarar :)

  SvaraRadera
 2. Länka till min blogg i ett nytt inlägg och till länken http://sojka.malmolife.se/2015/02/03/valkomna-hit/
  Säg till när det är klart och vilket inlägg du vill att jag länkar till så lägger jag in det för publicering i turordning för min blogg. Just nu är det ledigt på fredag men fyller på med ett tips om dagen. :)

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Bränn fett medan du sover lät som en intressant artikel ;)

  SvaraRadera