Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

tisdag 17 februari 2015

Nytt till öronen


Min favoritmodell

Min man överraskar! Igår, när jag skulle slå mig ner vid middagsbordet, låg det ett litet paket på stolen. I paketet rymdes ett par happy plugs i färgen koppar. Jag har haft två par tidigare, men tyvärr har de gått sönder efter kanske knappt ett års flitigt användande. Jag gillar deras modell earbud, eftersom de är bekväma och inte känns obehagliga att stoppa in i örat. Kanske är det onödigt ändå att köpa dessa par? Tur att min man avstod från dessa med tanke på priset.

9 kommentarer:

 1. Fina :)

  När det blir läge för det.

  SvaraRadera
 2. Sådana har Tina med. Hon gillar de lurarna.

  SvaraRadera
 3. Jättesnygga. Vilken bra present. fyller du år?

  SvaraRadera
 4. äh vadå lite knapp 100 pappa gör väl inget

  SvaraRadera
 5. Svar: Tack, men fyller inte förrän till sommaren :)

  SvaraRadera
 6. Men åh, snygga!

  sv: Tack! :))

  SvaraRadera