söndag 15 februari 2015

Sportlovet är slut

Några bilder från veckan
Imorgon börjar man jobba igen. sportlovet är över. En veckas ledighet gick väldigt fort, vilket är synd. Men det är klart att det blir roligt att träffa ens elever igen. 

Kinamat och hyrfilm
Förutom hundsim, blev det mat på Kinarestaurangen idag. Vi hyrde även tre filmer på Hemmakväll. Dock kommer vi inte se någon av hyrfilmerna ikväll. 

Ha en trevlig söndagskväll!

14 kommentarer:

 1. Trist när lov eller ledigheter tar slut! Hade själv behövt lite ledigt just nu känner jag!! :)

  SvaraRadera
 2. Låter som du har haft det bra.
  Jag ska vara ledig 2 dagar veckan som kommer, ska bli skönt.
  Fin kväll till dig.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 3. Vad härligt med lov! Jag undrar om jag någonsin kommer ha det igen, eller om det kommer bli semestrar... Nu är jag ju i princip färdig med skolan snart, så då blir det nog inte så mkt lov mer. Ser ut som ni har haft det härligt!

  SvaraRadera
 4. här har dom två veckor kvar innan det är sportlov.. jag tror dock inte jag ska vara ledig nåt då...

  SvaraRadera
 5. Här börjar sportlovet imorgon :)

  Jag förstår hur du menar, man hinner mindre när man jobba 100%, bloggen är ju en hobby och det är ju så för många, så det förstår nog alla, men det viktiga är att kommentera och svara på de som man får , för synas och besöka en och annan ny och på sikt öka sin läsarkrets :)

  SvaraRadera
 6. Myspys :) Vi har sportlov vecka 10! :)

  SvaraRadera
 7. Tråkigt att ditt sportlov är över :/ mitt har precis börjat!

  SvaraRadera
 8. För andra året i rad blir det inget "riktigt" sportlov för Fröken Duktig. Är nämligen sjukskriven för utmattningssyndrom sen lång tid tillbaka. Inget kärt återseende av elever här alltså. :(

  SvaraRadera
 9. Ja riktigt skönt att murgrönan är borta! :) Glad jag kunnat fixa något trots foglossning och graviditet. Så skönt det skall bli sen när jag har min vanliga jag igen. Visst då får liten styra, men jag kommer ju kunna hugga i på ett annat sätt :) Hur bor ni? Har nog aldrig frågat det

  SvaraRadera