lördag 28 mars 2015

Håll koll på tiden!

Efter mobilernas uppkomst, tror jag att fler och fler slutar att använda armbandsklocka. Men jag själv föredrar att använda min armbandsklocka för att hålla koll på tiden. I ett sällskap tycker jag att det är mer oartigt att kolla på mobilen än på armbandsklockan. På min semester däremot, har jag sällan klockan på. Då behöver jag sällan passa tider och när det behövs blir det mobilen.

Passa tiden!

Jag tycker att klockan är en snygg accessoar. Därför är jag väldigt sugen på att skaffa mig en ny. Jag kom in på ShopAlike.se som fungerar som en samlingssida för flera företag. Jag hittade många klockor som skulle vilja ha. Men vilken ska man välja?


Kan du hjälpa mig?

14 kommentarer:

 1. beror lit epå hur breda handleder har du vad för typ av kläder bär du vanligtvis :)

  SvaraRadera
 2. Jag använder fortfarande klocka nästan dagligen :-) har blivit som ett favoritsmycke nästan. Så stort som möjligt ska det vara också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är snyggt med stora klockor!

   Radera
 3. Jag tyckte bäst om fyran. Själv har jag armbandsklocka, men just nu så ligger den i en låda.

  SvaraRadera
 4. Köpte en klocka för några år sedan...men batteriet tog slut...har inte orkat byta det ännu.
  Så det är mobilen numera som får visa tiden.
  Tiden ja...får inte glömma att ställa fram den ikväll...fast det kanske dengör själv?
  Hälften av klockorna här ställer om sig på automatik...den andra hälften gör det inte.
  Blir lika förvirrad varje morgon när det sker.
  Tycker numer fem där var bäst. :)

  Ha de fint.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst blir man alltid lite förvirrad varje gång det är dags att ställa om klockan.

   Radera
 5. tycker den andra :)

  jag har tyo aldrig haft armbandsklocka :P

  SvaraRadera
 6. nummer fem, helt klart :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Såå snyggt med klocka, jag är lätt beroende av flera olika ;)

   Radera
 7. Nr2 tycker jag. Jag använder klocka varje dag... men precis som du struntar jag i den på semestern.

  SvaraRadera