fredag 6 mars 2015

Helgen inleds


Helgen inleds med bokläsning och god mat. Perfekt! Och snart kanske man också somnar en stund på soffan. Det brukar vara ofta bli så - soffläge på fredagar. 

Ha en trevlig helg! 

10 kommentarer:

 1. Hoppas att du hann läsa några sidor innan du somnade.

  SvaraRadera
 2. Åh! Är den boken bra? :D

  Sv; Ja, det var en mysig kväll och ja, det är bra att vara på lektion! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Boken började bra iallafall. Jag har inte hunnit så långt ännu.

   Radera
 3. Hu låter otäck :)

  Förstår att du har mycket att göra o inte haft tid att titta till min blogg o nu antar jag att du känner dig tvungen att kommentera på min sida men känn inte så bara för att jag kommenterar här. Mer kul om man går in på min sida för att man gillar den o inte av tvångs känsla bara för att jag kommenterat här :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Synd att du inte länkar till din blogg i kommentarsfältet.

   Radera
 4. Sv ja drt är jobbigt hoppas verkligen den försvinner under helgen.

  SvaraRadera