lördag 14 mars 2015

Släktträff


Trevligt!

Idag har vi varit på Lanegården i Uddevalla. Anledningen var en anordnad släktträff. Släktingar på min farmors sida samlades tack vare att en hade ordnat med lokal, mat och all kontakt. Så mycket jobb som ligger bakom.
Min farmor
Vi var över 100 personer på plats. För att underlätta och för att få ett grepp om hur alla var släkt, fick man ta en bild på den person man hade närmast blodsband med. Under bilden skrev man sitt namn och på vilket sätt man var släkt. Jag skrev mitt namn och "barnbarn".

Det bjöds på mycket god fisksoppa med bröd. Det blev även en fruktdessert. Senare tårta, bullar och kaffe. Givetvis togs det en stor gruppbild av alla. Jag hoppas verkligen att den kommer att mailas senare. 

Nu pågår melodifestivalen och jag är 0%-igt intresserad. 


1 kommentar: