onsdag 8 april 2015

Härlig start på morgonen!


Vilken härlig morgon!
Tidigt imorse tog vi beslutet att vi skulle till det lokala badhuset. Redan på morgonen. Var vi ändå vakna, så kunde vi likaväl sticka dit. Redan halv sju var vi där. Jag simmade några längder innan jag satte mig hos min man i bubbelpoolen. Så skönt det var att sitta däri. 

Frukost på badet
Efter en stund, intog vi "hotellfrukosten". Det fanns mycket att välja på. Yoghurt, müsli, bröd, frukt, ägg, bacon.... Inte behövde man gå direkt hungrig därifrån. Efter frukosten hann vi med ytterligare dopp och det blev rutschkaneåk också (kan man bli för gammal för sådant?)

Ingen grodpuss!
Väl hemma, var klockan inte särskilt mycket. Den var väl ca 9. Efter en kort stund gick jag ut med Yambo. På ett ställe fanns det gott om grodor. Det var inte särskilt enkelt att fota dom, då de nästan är kamouflerade mot de torra löven. Skogspromenaden tog ca 2,5 h. Jag måste nog erkänna att jag kände mig lite småtrött när jag kom hem. Lite hungrig blev jag också så de sista stegen gicks ganska så raskt. 

19 kommentarer:

 1. Det verkar som en härlig dag!

  SvaraRadera
 2. Så mycket ni hunnit med! Och vad skönt att hinna allt detta på förmiddagen eller morgonen kan man ju t om säga. Tänk att grodorna kommit till er redan. Här är det nog ett tag kvar. Ha en fin kväll. Kram Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland är det inte dumt att vara effektiv.

   Radera
 3. Vilken bra start på dagen --- och en härlig långprommis på det... perfekt ju

  SvaraRadera
 4. Det var verkligen en aktiv morgon, bra jobbat :)

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig morgon! :) Skönt och simma, jag skall fråga läkaren nästa vecka om jag får börja simma nu efter förlossningen :)

  SvaraRadera
 6. Men så härligt. Älskar att simma, men det blir aldrig av. Vilket badhus är du på?
  Haha, nej rutschkana blir man aldrig för gammal för. Jag och sambon var i Mölndal på badet där en kväll för något år sedan och bara åkte:P Hade träningsvärk dagen efter efter allt spring i trapporna:P

  SvaraRadera
 7. Ser mysigt ut!
  Myfashionsafari.com

  SvaraRadera
 8. Bästa starten på dagen - helt klart !!

  SvaraRadera
 9. Härligt de lät! O gulliga grodor ju hihi :) kika in på min nya blogg, som svägerskan anna kubel propsa på att jag skulle starta :)

  www.leylaandersson.blogg.se

  SvaraRadera
 10. tur grodan inte hoppade på dig :)

  SvaraRadera
 11. härligt med hotellfrukost! :)

  SvaraRadera
 12. Åh, vilken söt groda! :)

  SvaraRadera