söndag 5 april 2015

Snart träningsdags!


Snart dags för gymmet!

Just nu laddar jag inför ett träningspass på gymmet. Det ska bli underbart att träna igen. Tyvärr var det ett tag sedan sist. De senaste dagarna har jag haft lite ont i halsen och då har jag inte velat ge mig iväg. Men idag känns det bättre.


Jag behöver lyssna på ny musik under träningen. Jag har nu lagt till några nya spellistor på Spotify, som andra har skapat. Utifrån dessa ska jag sedan skapa en egen spellista för gymmet/träning.

9 kommentarer:

 1. Låter härligt med träning, själv blir det en lång promenad och massa go'musik i öronen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter härligt med en promenad också.

   Radera
 2. De gym jag var på hade jättebra låtar! Tyvärr hade jag inte råd att gå kvar. Men du är duktig du som fortsätter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag föredrar att lyssna på egen musik.

   Radera
 3. Vilken härlig blogg du har!

  Härligt med träning...idag har jag dock vilodag...i torsdags vart den 1 mil på löpbandet, i fredags en tur på racern på nästan 3 mil och igår lite löpband igen...så jag vilar idag!

  SvaraRadera
 4. Åh, den där är så god!

  sv: Ja det gör vi verkligen :) Ska bli så roligt

  SvaraRadera
 5. ja tänk om man kunde vara så duktig

  SvaraRadera
 6. jag har en deckare i öronen just nu när jag springer.. och nu är mördaren snart fast så jag har ingen lust att sluta springa alls.. haha... vill ju höra hur det går. Får göra ett pass i morgon med så kanske jag får höra slutet.

  SvaraRadera