torsdag 16 april 2015

Vågar du?


Jag hade aldrig vågat göra något av det här. Absolut aldrig! Jag gör aldrig något som jag inte vågar eller som jag anser vara för farligt.

Har du själv vågat utsätta dig för något som du anser är farligt?

13 kommentarer:

 1. Hade aldrig vågat heller haha!! Är så himla feg med sånt!

  SvaraRadera
 2. Jag åkte iväg på Praktik utomlands 2 gånger trots att jag var livrädd att lämna Sverige! hehe :)

  SvaraRadera
 3. inte ens som elitgymnast sedan flera år tillbaka kan jag tänka mig att göra något utav dessa saker, sååå sjukt!! :o :)

  SvaraRadera
 4. Nej, kanske inte något sånt, men en windsurfarkurs har jag i alla fall vågat mig iväg på för något år sen. Det var ingen enkel historia, men jag överlevde den dag, där jag från början stod på brädan 10% av tiden, till lite mer... ;) Härlig känsla!
  Vad kul att du tittade in hos mig! Då hittade ju jag hit till din trevliga blogg.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 5. Vad coolt! Sånt extremt skulle jag nog inte utsätta mig för, däremot så brukar jag utmana mig själv för sånt jag har blivit rädd för, bara för att övervinna rädslan. Ett sånt hinder är att köra bil efter att jag var med om en trafikolycka, det var skitjobbigt i början och ibland kan jag känna den rädslan speciellt när jag åker med andra som kör. Men det är ju sånt jag måste göra för att komma över det, dessutom skulle det ju inte funka att aldrig kunna köra eller åka bil, jag bor i en mindre stad och ska jag hem till mina föräldrar så är bil ända alternativet.

  SvaraRadera
 6. Att utmana sig själv på något man redan är bra på är ju en sak, men vissa av grejerna här i videon är ju rent dumdristigt. Hade jag aldrig vågat.
  /P

  SvaraRadera
 7. nja inte farligt men skrämmande :)

  SvaraRadera