torsdag 28 maj 2015

51 vs 26

Statusuppdatering
Det är kul med Facebook. Yambo fyllde som bekant 10 år igår. Självklart berättade om det på Facebook och man lade upp flera bilder på honom. För denna statusuppdatering fick jag 51 stycken gilla.

Min profilbild
Lägger jag upp en ny profilbild på mig själv, får jag ungefär hälften så många gilla eller ännu färre. Hur ska man se på saken egentligen? Äsch, jag bryr mig inte så mycket! Jag är glad över att så många tycker om Yambo och att han är fin. 

8 kommentarer:

 1. Grattis i efterhand. Jag hänger mest på fb och är en typisk " gillare". Jag uppdaterar nästa bara när jag vill skrika ut i världen att jag har så himla bra hundar. Haha, när det går bra för dem, alltså. Rent och skär skryt!

  Men sen finns mitt företag pågen och det är ju en del i marknadsföringen. Dessutom ett himla bra sett att få ut information på.
  Men du, jag gillar din nya profilbild!
  /P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar också på facebook. Jag uppdaterar heller inte så ofta.

   Radera
 2. Shit, glömde att jag sitt och skriver på mobilen. Det är ju så här det ska vara.
  /P

  SvaraRadera
 3. *Gillar ♡ ...
  ( Har inte Fb )

  SvaraRadera
 4. Haha ja hur skall man tolka det? :) Ibland tror jag vilken tid man lägger upp det med kan spela in :)

  Tack är riktigt nöjd med håret

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tolkar det mest att hunden är sötare än jag, men det gör ingenting alls.

   Radera