fredag 22 maj 2015

Äntligen fredag!

Vad kan vara bättre att koppla av på än just i en frisörstol efteren arbetsvecka? När håret skulle tvättas, fick jag byta stol och hamnade då i en massagestol. När jag hamnade där, var det närapå att jag somnade.
Omvandling på G
Hursomhelst fick jag nya slingor (lite blondare och lite dummare?! 😉) och lite kortare hår. Jag valde att ha samma frisyr, eftersom jag trivs så bra i den. 
Skön avkoppling
I väntan på att slingorna ska bli klara, är det gott med café latte och lite läsning. Under tiden jag blev fixad i håret, dök den forne Biggest Loser-vinnaren Karl Fredrik Jonsson upp. Han skulle också bli fin i håret. 

Nu ska jag njuta av en skön och mysig helg!


10 kommentarer:

 1. Låter som du hade en härlig stund hos frisören. Jag hade också en mysig inledning på helgen. Gå gärna in på min blogg och läs mer;) Jag önskar dig en trevlig lördag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas du också har haft en trevlig lördag!

   Radera
 2. sv: I know, om man bara vore gjord av pengar ^^

  Så härligt, jag minns inte ens senast jag var till frisören :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om du inte behöver, så behöver du inte.

   Radera
 3. Ska skicka iväg frugan på salong nån dag...lite avkoppling och "håraktiviteter"...permanent kallas det väl?
  Hur som helst...ha en superb Lördag...det ska vi :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Permanent kallas det om hon ska ha lockar.

   Radera
 4. länge sen jag var där.. börjar vara dags snart.

  SvaraRadera
 5. Hej! Hoppas på att du kan hjälpa mig, jag tävlar nämligen om en superfin handväska från by malene birger och skulle verkligen bli glad om du ville slänga in ett ord här så mina chanser till vinst ökar:
  http://www.autre.fi/bloggar/streetstyle/ronja-flygare#comments-holder

  (den outfit med mest kommentarer vinner, spännande).. Tack på förhand! ♥

  SvaraRadera
 6. Härligt med besök hos frisören, känner sig alltid så fräsch när man går därifrån :)

  SvaraRadera