lördag 2 maj 2015

Celsius Päron


Så god!

Som jag har letat efter Celsius med päronsmak. Jag har kollat i flera butiker, men ingen har haft just denna Celsius. I torsdags hittade jag äntligen denna. Jag ska iväg på träning snart och provsmakar den  nu innan. Den är fantastiskt god! Först trodde jag att den skulle smaka nästan som kolsyrad MER, men den smakar mer som päroncider. Jag tror den har blivit min nya favoritsmak! 
Äntligen blir det gymträning, vilket är behövligt. Jag kommer att satsa på armar och ben idag. Självklart blir det en lång uppvärmning på motionscykeln också.

Ha en trevlig lördag!

9 kommentarer:

 1. Den där måste jag prova..ser gott ut.

  Gym....åker förbi ett varje dag med bussen, har aldrig gått av på den hållplatsen...glömmer att trycka på stoppknappen :)

  Ha de fint nu och trevlig Lördag på dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan skylla på bussen också. Knepigt att den aldrig stannar till vid gymmets busshållplats.

   Radera
 2. Dom där brukar kunna vara kaloribomber

  SvaraRadera
 3. Celsius är verkligen gott, men jag gillar apelsin bäst. :D

  SvaraRadera
 4. Den är god!

  Ville bara kika in och berätta att jag har igång VECKANS MUFFINS på min blogg - som Veckans blogg, fast bättre! Du får chansen att synas på två bloggar istället för en! Allt du behöver göra är att kommentera att du är med och tävlar på min blogg och Kaffehörnans blogg (länk till hans blogg finns i inlägget). Vore superkul om du ville vara med! Tävlingen avslutas ikväll kl 22.00, så skynda att anmäla dig. :)

  Länk till inlägget: http://babustylee.webblogg.se/2015/april/bli-veckans-muffins-9.html#comment

  Om du är helt ointresserad av sådana här kommentarer så ber jag om ursäkt.

  SvaraRadera