söndag 17 maj 2015

En gofika


Kom hem för en liten stund sedan från hundcentrat, där Yambo har simmat i bassäng. Han var riktigt duktig, men efter 27 min var han trött. Då njöt han ordentligt istället av massagen. Nu njuter jag av en gofika som består av en croissant med choklad i, en Cola light och skvallerläsning. Dags att börja ladda batterierna inför en ny arbetsvecka. 

13 kommentarer:

 1. Gud va gott!
  SV; Tack så mycket, va roligt att du tycker det. :D

  SvaraRadera
 2. gillar hellre dem med vanilj i :)

  SvaraRadera
 3. Mums med fika. Bästa grejen ;)

  SVAR: gör så! säg till då så får jag se dina svar!

  SvaraRadera
 4. Ja maten var mycket god. Nu gjorde du mig sugen på coca cola. Undrar om jag orkar resa mig för gå ut till köket och hämta lite

  SvaraRadera
 5. Ja riktigt mums, älskar rågbröd :) Men den där crossanten ser inte heller fel ut :) Gud så gott!

  SvaraRadera