söndag 3 maj 2015

Hemliga trädgården


Härlig avkoppling!
Man kan koppla av på många olika sätt. Jag tycker att blogga är ett härligt sätt att koppla av på. Även bokläsning älskar jag! Men är man trött funkar inget av dessa alternativ. Att sitta och färglägga däremot, fungerar. Det är ett skönt sätt att varva ner på, 

Fina mönster

Jag tycker däremot inte att elever på bildlektioner, ska sitta och färglägga. Då tycker jag att de mer ska använda sin egna fantasi. Men att själv sitta och färglägga och lyssna på skön avkopplande musik samtidigt, ger balsam för själen.

Färglägger med tusch
Jag köpte Hemliga trädgården häromdagen. Boken är i A6-format. Perfekt! Det är inte för mycket att färglägga på varje sida. Bilderna kan sedan skickas som vykort, eftersom det finns plats att skriva adress och ett meddelande på baksidan.

Härliga motiv

På vilket sätt kopplar du av mest?

11 kommentarer:

 1. jogging... fotofix eller nåt annat pyssligt.

  SvaraRadera
 2. Åh, vilken underbar bok! Så fina mönster.

  SvaraRadera
 3. Jag måste bli bättre på att ta mig tid att varva ner, och jag tror att läsningen är det som passar mig bäst :)

  Kanske lite skrivande också :)

  SvaraRadera
 4. Att läsa andras bloggar är avkoppling för mig.

  SvaraRadera
 5. åh jag har också en sån färgläggningsbok som heter "Enchanted Forest" av samma författare! håller med dig om det är riktigt avkopplade att bara sitta och fylla i :)

  SvaraRadera
 6. ja där har du lite o pyssla med ser jag

  SvaraRadera
 7. Jag bakar, lagar mat och pysslar i trädgården.
  Det är saker som gör mig harmonisk :)

  SvaraRadera
 8. Jag bakar, mitt sätt att koppla av. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 9. Vilken fin bok, hade velat ha en sån! Och super ju att man kan använda dem som vykort sedan! Personligt och härligt :-)

  SvaraRadera
 10. Tack för besöket! Så kul att du lämnade ett avtryck så jag hittade hit till dig. Jag har också köpt Hemliga trädgården i vykortsform, jättefin.

  SvaraRadera
 11. Så kul det ser ut! Måste försöka hitta den här boken!

  SvaraRadera