fredag 1 maj 2015

Hundens Dag

När jag vaknade imorse sken solen och det var en skön värme ute. Underbart! Vi åkte iväg i förmiddags till Ikea Bäckebol, där maken skulle införskaffa en mindre förvaringsmöbel. Jag väntade på parkeringen tillsammans med hunden under tiden.

Vackra fästningen!
När köpet var införskaffat bar det iväg till Kungälv, närmare bestämt till Bohus Fästning. Där var det Hundens Dag. Perfekt sätt att fira första maj på om man är hundägare. Givetvis var Yambo med. 

Flera utställare på plats
Yambo fixade alla hundmöten perfekt, dock var det svårt att hålla in honom ibland. Han älskar att hälsa på alla fyrbenta, dock var alla hundar inte lika intressanta. 

Underbara!
Det fanns möjlighet att testa agility och andra aktiviteter. Yambo var inte direkt intresserad av några. Han hade fullt upp med annat. Annars fanns några utställare på plats. Jag tycker att det var synd att det inte fanns fler. 

Surdegsbröd och kaffe
Efter en stund intog vi gófika i form av en fantastiskt god macka, kaffe och dricka. Att sitta ute i fint väder och fika tillsammans med sin älskade hund, är ett av de tillfällen som sätter guldkant på livet. 

Självklart fick Yambo hälsa på flera hundar.

En vacker hund i grönskan
Efter en dag med många intryck var Yambo både nöjd och ganska trött. Nu vilar han. Det tar på krafterna att ha många hundar omkring sig, även om han inte fick leka eller hälsa på alla. 

10 kommentarer: