söndag 31 maj 2015

Njutning i vatten


Simturen har börjat
Som så många andra söndagar, simmade Yambo idag. Han är otroligt stark för sin ålder och han orkar simma ganska så länge. Man säger att 10 minuter i vattnet motsvarar 1 timmes skogspromenad. D¨å kan ni ju tänka er vad 30 minuters simtur motsvarar. 

Arbete med bakbenen behövs

Klart att man får godis!

Njutningsstund
Yambo är tydlig och talar om när han är trött. Då får han komma upp, han duschas av och sedan kommer den efterlängtade massagen. Yambo älskar det! Dessutom får han laserbehandling och han känner sig inte så stel längre. 

6 kommentarer:

 1. Fantastiskt ♡ ...

  SvaraRadera
 2. hoppas du kan hjälpa mig vinna en väska från by malene birger genom att slänga in en liten kommentar på mitt bidrag, tävlingen avslutas ikväll, hoppas ha flest kommentarer då eftersom det blir vinnaren! http://www.autre.fi/bloggar/streetstyle/ronja-flygare

  SvaraRadera
 3. Vi har inget sim i vår närhet. Bara ett "gå i vatten på band" på ett rehab ställe. Jag drömde en natt att jag inrättade ett hundsim bakom mitt trim. Där är ett förråd och vi har poolpumpen där. Den kopplade jag till en jetstråle och fixade en hundbasäng.
  Dröm? Nja, jag har inga kunskaper och har ingen motivation att satsa på det. Men jag skulle önska att någon annan kunde göra det.
  Snart är det varmt i havet och sommartid tränar jag hundarna mycket i vatten. Går i vattnet på lagom djup så att hundarna simmar. Perfekt.
  /P

  SvaraRadera
 4. Vilken söt vovve!! Vart redigerar du dina bilder? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukar oftast redigera mina mobilbilder med appen snapseed. Jag använder också gärna appen A Beautiful Mess.

   Radera