tisdag 12 maj 2015

Regnig dag


På tid

Dagen har bjudit på ganska så mycket regn. Vårens andra idrottslektion, som skulle vara ute, hängde på lite på håret. Eleverna kunde springa 60 meter på tid och hoppa längdhopp med bara lite stänk vatten i luften. Efter idrottspasset vräkte däremot regnet ner. På långrasten fick min klass vara inne i klassrummet tillsammans med mig. Det var riktigt mysigt, även om jag vill att de ska vara ute, men vem vill vara ute när det hällregnar? Då funkar ju knappt regnkläderna.

Hoppas att du har sluppit regnet!

9 kommentarer:

 1. igår var det ingen fara på taket men inatt regna det duktigt

  SvaraRadera
 2. Det regnar för fullt här idag. Jag hoppas på bättre väder i morgon för vi har tänkt vårstäda altanen och kratta klart vår stora tomt.

  SvaraRadera
 3. Idag regnar det inte. Men förmodligen gör det det om en stund, när jag ska grilla. Du, 60 minuter på tid? Haha, kul! Hur går det till. Eh, fattar, men lite kul blev det.
  /P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra att du uppmärksammade "tryckfelet". Jag har ändrat på det nu.

   Radera
 4. Det är verkligen varierande väder. Ena stunden sol, andra regn. :/

  SvaraRadera
 5. Konstigt väder det var igår

  SvaraRadera
 6. Åh, är du idrottslärare numera också?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag blev det i min egna klass. Men när de går i 3:an får de en riktig idrottslärare.

   Radera