måndag 11 maj 2015

Vårfärger


SPRING BEAUTY

Vilka härliga färger!

Som bekant har jag shellac på mina naglar, för att de ska hålla bättre. Några av mina naglar ganska så mjuka och då tycker jag att shellac är toppen. Det är roligt med färg på naglarna och det är käckt med något som kan skydda dessa. Jag föredrar ljusa färger och skulle jag använda vanligt nagellack så föredrar jag essie. Jag gillar konsistensen och jag gillar deras stora utbud av färger. 

Vilket är ditt favoritnagellack?

13 kommentarer:

 1. Använder varken det ena eller det andra så jag har svårt att ha en åsikt :D

  SvaraRadera
 2. Underbara färger :D essie älskar jag! OPI gillar jag också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med om att OPI också är bra.

   Radera
 3. Jag använder bara genomskinligt lack ever, brukar ta från yves rocher oftast :)

  SvaraRadera
 4. Åh jättefina! Är så himla dålig på att måla naglarna. Kanske borde börja med det lite oftare :)

  SvaraRadera
 5. min favorit är vita lack nu på sommaren :D

  SvaraRadera
 6. Essie är min favorit för det håller längst.

  SvaraRadera