lördag 20 juni 2015

Blått & gult på gymmet

Blått och gult

LINNE Dcore - HÄR // SHORTS Better Bodies - HÄR // SPORT BH Under Armour - HÄR// SKOR Nike - HÄR // VATTENFLASKA Bkr HÄR //

Hoppas att alla mår bra idag, dagen efter midsommarafton. Vi höll oss nyktra, så vi mår alldeles utmärkt. Jag minns inte när jag hade min senaste bakfylla, men det var ett bra tag sedan. Jag hade gärna velat träna idag, men då min fot inte är helt 100%-igt bra än, så får det räcka med promenader. Annars hade jag gärna klätt mig i blått och gult på gymmet eller i motionsspåret. Linn Strömberg har skapat collaget.

Hur ser din sommarträning ut?

15 kommentarer:

 1. Hoppas din fot mår bättre snart!

  Ja på måndag kommer de kl 7 och skall börja sätta upp köket

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul! Hur många dagar kommer det att ta för att få iordning köket?

   Radera
 2. Jag håller med dig att det är skönt att slippa baksmälla :-D

  SvaraRadera
 3. Vila tills foten är bättre! Vill du göra ett bloglovin byte? :)

  SvaraRadera
 4. Galet fina shorts och skor :)
  Jag springer mest på somrarna^^
  Kram Hanna!

  SvaraRadera
 5. Så mycket snyggt!

  Svar: tack, blev riktigt nöjd :) kram

  SvaraRadera
 6. Åh, underbart! Jag och Erik ska tillsammans komma i bättre form i sommar, mest löpning och utegym, men jag har själv gymkort så kanske ska jag ta mig dit med, men så himla tråkigt att vara inomhus ju >.<

  SvaraRadera