söndag 28 juni 2015

Hipp, hipp hurra!Det är min födelsedag idag! Att fylla år är väl alltid trevligt, men jag måste medge att ens födelsedagar inte känns lika stora längre. När man var typ under 20, så var ens födelsedag den viktigaste och roligaste dagen på hela året. Nu är man istället mer glad åt alla gratulationer man får på sin tidslinje på Facebook. 

Min nya fina ryggsäck
Imorse blev jag gratulerad på sängen av min man. Jag har länge velat ha en Fjällräven-ryggsäck med skinndetaljer och en sådan fick jag idag. Toppen! Den kommer att användas flitigt i sommar under alla våra små utflykter. 

Det är roligt att jag, min man och min svärmor fyller med tre dagars mellanrum. Min man den 22/6, svärmor den 25/6 och jag idag den 28/6. Idag åker vi till svärmor och firar henne. Jag blev firad på min mans födelsedag. 

Ha en fin dag!

11 kommentarer: