lördag 6 juni 2015

J-vla onödigt!


Ser ni skadan?

Så irriterande och så onödigt! Jag är så j-vla irriterande eller är jag mest ledsen? Svårt att svara på. Vi var på Frölunda Torg igår. När vi kom tillbaka till parkeringen, upptäckte vi en skada på bilen. Det var en skada i plåten nära hjulhuset vänster bak. Den som hade kört på, hade inte lämnat en lapp med kontaktuppgifter. Varför hade hon/han inte gjort det?! MORR!!!

11 kommentarer:

 1. Så fruktansvärt fult gjort av den som kört på :(

  SvaraRadera
 2. Men, åh vad trist! Sådant blir man alltid så less på, folk som inte kan erkänna att de gjort fel och lämnar :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att erkänna är väl det minsta de kan göra.

   Radera
 3. Va tråkigt! Det är så synd när sådant händer:( Hoppas allt löser sig till det bästa!

  SvaraRadera
 4. Jo så är det tyvärr. För några år sen (snart 10) när jag köpt min nya, dyra MB, så var det nån som släppt kundvagn som rullade in i bagage luckan. 5.000 kr kostade det. Och då, när bilen var helt ny, så parkerade vi långt bort från andra bilar. Men, vad hjälpte det....
  Min pappa har berättat att en gång när han köpt ny bil så parkerade han längst bort på en nära tom större parkering. När han kom tillbaka hade en annan bil parkerat kloss hans bil.Det hade inget hänt, men kände sig den bilen lite ensam måntro?

  SvaraRadera
 5. Ps) Hur hade jag gjort? Jag kan ärligt säga att jag absolut hade lämnat mitt telnr på en lapp på vindrutan. Jag hade bett såååå mkt om ursäkt etc.....och jag hade betalat det som jag skulle utan tvekan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så hade jag också gjort. Jag hade erkänt. Synd att denna person inte gjorde det.

   Radera