måndag 1 juni 2015

Mobilfria dagen


Min älskade mobil

Jag hörde imorse att det var den mobilfria dagen. Det var kanske bra att jag inte visste om denna dag, för jag hade tyckt att det hade varit svårt att vara utan min iPhone. Självklart att man hade klarat sig utan den en dag, men den innebär också en trygghet på väg till och från jobbet. Händer det något, kan man åtminstone på ett enklare sätt skaffa hjälp. Jag fotar ganska ofta med mobilen, särskilt vardagliga händelser. Är då inte mobilen med, så är det svårt. Sedan har jag alltid min mobil på ljudlöst, vilket jag tycker är skönt. Den är med andra ord inget störande element. Att slippa sociala medier såsom Facebook, Instagram och blogg en dag hade inte varit så svårt, men jag vill ändå vara med min iPhone. 

Har du varit utan mobil idag? Klarar du dig utan den?

15 kommentarer:

 1. Det visste jag inte om, men hade nog inte klarat mig hehe.. :)

  SvaraRadera
 2. Klarar inte mig utan min mobil på vardagarna när jag arbetar.

  SvaraRadera
 3. Åh nej va det, det miss jag
  det borde jg ha ofta….

  SvaraRadera
 4. Jag visste inte om det, men har svårt för att vara utan den. Vore nog nyttigt att stänga av den ibland, speciellt på helgerna. Hjärnan behöver nog vila mer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, en mobilfri dag då och så skulle man nog behöva.

   Radera
 5. Med. Har lyssnat pod när jag städade, bloggat och gjort lite sökningar... spelat lite.. och så det sociala

  SvaraRadera
 6. Det hade jag missat ! Skulle aldrig överleva haha :D

  sv: Visst är dom :)

  SvaraRadera
 7. har ju mobil i jobbet så det hade blivit svårt

  SvaraRadera
 8. Eftersom jag pendlar till och från jobbet så måste jag ha telefon ifall det händer något men sociala medier skulle jag självklart klara mig utan :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen lättare att vara utan sociala medier än mobil.

   Radera
 9. Jag har varit utan mobil när jag lämna in min förra och hade lånat ut laddaren till min gamla. Det var skönt, för man kolla inte fb eller instagram, och kunde se en hel film utan fastna med mobilen :)

  SvaraRadera
 10. Jag visste inte om att det var den mobilfria dagen. Jag skulle nog klara mig utan min Iphone en dag även om det skulle vara svårt men säkert en bra träning att låta hjärnan vila från den en stund.

  SvaraRadera