onsdag 10 juni 2015

Nya pocketböcker


Fyllt på bokförrådet
Sommarläsningen är påfylld. De senaste pocketböckerna som jag har köpt är Bortom varje rimligt tvivel av Malin Persson Giolito, Ett oemotståndligt förslag av Birgitta Bergin och Rövardotter av Jackie Ferm. Snart börjar jag läsa på riktigt! Tyvärr läser jag knappt alls resten av året. På sommaren/semestern är du är jag en riktig läsmyra och det är underbart!! Så snart kommer jag att publicera inlägg med bokrecensioner. 

Tipsa mig gärna om böcker!

5 kommentarer:

 1. Härligt med sommarläsning. Visst är det märkligt hur mycket mer en orkar och har lust med under den ljusa delen av året. Kramar Liza

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sommarläsningen är ett av det bästa på hela året.

   Radera
 2. jag väntar påfyllning av dessa:
  Dockmakarens dotter
  Trasdockorna
  Ondskans spår
  Tjockare än vatten
  Storsjöodjuret
  Prästens lilla flicka

  SvaraRadera
 3. Va lustigt, just idag så köpte jag via bokus fyra pocketböcker som jag ser fram emot att läsa i sommar! Två av dem är Liza Marklunds böcker om Annika Bengtzon, sen en Mons Kallentoft och till sist boken som vi i bokcirkeln ska läsa till höstens nästa middag: "Konsten att höra hjärtslag" av Jan-Philipp Sendker. Ska bli en spännande läsning hoppas jag!

  SvaraRadera