torsdag 4 juni 2015

Sommar i P1


Sommarpratarna
Jösses, vad jag börjar känna mig vuxen. Jag ser nämligen framemot att få lyssna på sommarpratarna i sommar. Det har jag aldrig gjort tidigare. Att passa en tid för att lyssna, är ingenting för mig. Men nu när man kan ta ner självaste podden, då passar det mig verkligen. De jag helst vill lyssna på är:
 • Lena Olin
 • Anna Mannheimer/Peter Apelgren
 • Leila Lindholm
 • Sanna Lundell
 • Syster Karin
 • Zara Larsson
 • Fredrik Reinfeldt
 • Ulla Skoog
Om du själv ska följa radioprogrammet, vilka vill du helst lyssna på?

9 kommentarer:

 1. Men du har ju alltid kunna lyssna in det på nätet förut? :)
  Jag ska inte lyssna på någon av dem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. På nätet kanske, men jag gillar podcast!

   Radera
 2. Jag vill lyssna på Leila Lindholm, jag som älskar ett baka:) Jag önskar dig en trevlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då passar det verkligen att du lyssnar på Leila Lindholm!

   Radera
 3. Åh, det här ska jag kolla upp närmare. Lyssnade väldigt aktivt på poddar förra året när min son var en liten bebis, nu hinner jag inte lika mycket men det här ska jag deffinitivt lyssna på.

  SvaraRadera
 4. Jag skulle nog vilja lyssna på Fredrik R, Owe Sandström, Syster karin, Sanna L och Sverker O.
  Tyckte faktiskt om jag är ärlig att det inte var så många fler än Fredrik R och Syster Karin som kändes sådär lite extra spännande att få lyssna. Men jag vet att förr när jag inte haft ngr förväntningar alls så har det varit så himlarns intressant och gett så mycket mer. Trevlig helg <3

  SvaraRadera
 5. Maxida Märak måste jag höra, hon är fantastisk. Och Jokkmokkare :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag känner faktiskt inte till henne.

   Radera