måndag 27 juli 2015

En dag på GeKås


I kö
Imorse steg jag upp kl 05.30 med grus i ögonen. Jag kände mig inte direkt utvilad, men jag visste att det inte var någon idé att ligga kvar heller. Jag skulle göra iordning mig själv och hundarna skulle rastas. Hundvakten skulle vi ta emot innan vi skulle sätta oss i bilen färd mot GeKås. Mamma åkte med oss dit.  Halv nio var vi på plats. Då var det en kö som var ca 150 meter lång och den var heller aldrig still. Vi kom in ganska så fort på GeKås.

Folkvimmel
Vi konstaterade att vi hade valt rätt dag. Vi slapp trängas inne på varuhuset. Vi slapp att få kundvagnar på hälarna. Det var dock lite trångt när vi kom in. Alla skulle rafsa åt sig tandkrämstuber och fryspåsar. Jag får lite smått paniiik, när jag har mycket folk runt omkring mig. Men det lättade, när vi kom längre in i butiken. 

En trogen kundvagn

Verkligen gofika!
Två korta pauser blev det i Sportbaren. På första pausen intogs en fralla och en kaffe. På andra en cola light med en croissant med choklad i mitten. Det var riktigt gott!

Inget skräp!
Att gå genom allt som fanns att köpa, var ju helt hopplöst. Det finns så mycket av allting. Sedan är inte allt skräp bara för att det är billigt. Det kan jag intyga! Det är lätt att förknippa lågprisvaruhus med varor utan någon kvalité. På GeKås säljs många kända varumärken för en billigare peng.

Vårt inköp
Vi köpte ganska så många bra att ha-saker såsom fryspåsar, tvål, diskmedel, aluminiumfolie och svampar.

Så nöjd med dessa inköp1
Men jag är särskilt nöjd med mina inköp på bilden. Påslakan, underlakan, fleecetröja, t-shirt, mobilskal, förvaringsställ till smink och en mobilväska. Så nöjd jag är med den sistnämnda!!! Något jag ångrar är att jag inte köpte mig en axelremsväska i skinn. Det fanns många att välja på där. Kanske jag har möjlighet att köpa det en annan gång. 

17 kommentarer:

 1. åh så kul :D
  har varit där en gång för typ ver 10 år sedan :P

  sv: tack :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då är det dags för dig att åka dit igen!

   Radera
 2. Jag var där för ett par år sedan och gjorde också många bra fynd. Givetvis blev det en hel del onödigt med och en massa bra att ha saker.

  SvaraRadera
 3. Galet hur mycket folk det alltid är där. Kul att du hittade en del iallafall :)) sv: Det var supergott :)

  SvaraRadera
 4. Jag önskar att jag klarade av Ullared, ser många som kommer därifrån med hur mycket fint som helst men jag får ångest av stressen och folmängden och de oordnade hyllorna som blir när människor inte ställer tillbaka ordenltigt. Usch!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så tråkigt att du kan få ångest av stress.

   Radera
 5. Ett stället jag aldrig besökt... hmmm... känns inte direkt lockande med folk och trängsel..

  SvaraRadera
 6. Vår plan är att besöka stället om två veckor. Hoppas det lugnat ner sig lite då.
  /P

  SvaraRadera
 7. Det var länge sedan jag var på Gekås. Du hittade iaf bra saker. Skönt att det inte var kö inne på stället÷)

  SvaraRadera
 8. Är också sugen på en tur till Gekås och skaffa allt som behövs inför hösten 😀

  SvaraRadera
 9. Kul :) Borde vara dags att bege sig dit med!

  SvaraRadera
 10. Det är kul att fynda på Gekås, det är precis som du säger inte allt som är av kvalitet. Dotterns träningsbyxor gick sönder i dragkedjan, lite trist. Men det finns mycket som är bra och håller länge också. Jag hittade också sängkläder, resväskor och kläder m.m m.m
  Har ju varit där 2 ggr under sommaren :)

  SvaraRadera