torsdag 16 juli 2015

En härlig förmiddagHärligt!

Dagen har bjudit på solsken! Underbart! Det har dock varit för kallt för att ligga på stranden och sola. Åtminstone för mig! Det blev dock en härlig simtur för Yambo, när jag promenerade med honom i förmiddags. Jag får numera gå ut två hundpromenader. Balder kan ännu inte gå så långt och sedan tycker jag att det är viktigt att Yambo får sin egentid med mig. 

Powerwalk i solen
Väl hemma, satte jag mig på altanen en stund och drack en Celsius. Den med päronsmak är otroligt god! Därefter tog jag mig en powerwalk i motionsspåret. Härligt! Dock gick jag väl inte riktigt så snabbt som jag borde, men det blev åtminstone raskare promenad än vad det hade blivit om hundarna hade varit med.

Lunch i solen
Efter duschen, tog jag och min man en liten lunch bestående av korv med bröd och mos. Tänk att något så enkelt kan vara så gott!

10 kommentarer:

 1. Hej. Såg att du tittat in hos mig och lämnat en liten kommentar, kul. :) Vilken mysig blogg du har, fint med så mycket bilder. Tyvärr har jag ingen bra kamera, blir mest bilder från mobilen (iPhone 5).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag publicerar oftast bilder från min iPhone 6 på min blogg. Bilderna i inlägget är tagna med den.

   Radera
 2. Ser riktigt härligt ut!

  SvaraRadera
 3. Va skönt för hunden o bada :)

  SvaraRadera
 4. Låter som en härlig dag :D Super mysigt ju!
  vill så gärna också ha hund men får vänta till jag har ekonomin det kräver och tiden :)

  SvaraRadera
 5. ja det enkla är inte fy ska med heller... :-)

  SvaraRadera
 6. Underbart när fine Yambo badar ♡ ....

  SvaraRadera