fredag 24 juli 2015

En skön fredag


En stadig frukost
Medan jag rastade Yambo i förmiddags, lagade min man till en underbar frukost! Det blev stekt potatis, ägg med solsida och korv. Jag fixade till smoothie med banan, hallon, blåbär, yoghurt, mjölk och lite linfröolja. Den blev riktigt god!

På gymmet
Efter att fått i mig min Celsius med päronsmak, blev det en tur till gymmet. Uppvärmningen på sammanlagda tid på 30 minuter blev på crosstrainer och motionscykel. Efter det tränade jag rygg och bröst. Då jag har lite ont i höger knä, vågar jag inte träna på några benmaskiner än. Jag hoppas verkligen det onda snart försvinner. Det gör inte ont, när jag går vanligt, men jag kan t.ex. inte sätta mig på knä eller sätta mig i skräddarställning utan att det känns.

Och ikväll blir det fredagsmys med mina tre killar här hemma. Ha en trevlig helg!

7 kommentarer:

 1. Det var verkligen super! 35 grader och italienska stränder går bra ihop!

  SvaraRadera
 2. Var på ett gym med klassen jag oftast befinner mig i...ungarna tyckte det var kul...jag var bara glad att jag slapp deltaga...hade varit förnedrande att visa hur otränad jag är;)

  SV: Frugan vet inte riktigt..ingen liten (fjant som hon kallar det) men inte för stor heller..återstår att se vad hon bestämmer sig för.
  För mig går det bra med en "fjant" också :)

  SvaraRadera
 3. Så hade jag också ont ett tag. Men det gick över av sig själv men tog ganska lång tid.

  SvaraRadera
 4. Det är något speciellt med potatis, korv och ägg! :)

  SvaraRadera