tisdag 21 juli 2015

Lataste dagen

Idag har vi i stort sett INTE gjort någonting alls. Det känns som att vi har latat oss hela dagen. Vi har inte haft lust till något. Det har regnat hela dan och bara det gör ju att man tappar sugen till att göra något. Var är sommarvärmen?! Kunde vi inte ha fått en repris av sommaren 2014?

Gott fika!
Jag har åtminstone rastat hundarna och handlat mat idag. Det blev en sväng in på favoritfiket på orten. Jag gillar inte fiket för dess inredning, utan för det goda brödet de har. Jag köpte hem två färdiga frallor med bland annat salami och brieost inuti. Jag köpte också de godaste kardemummabullarna som finns.

Vår tiggare
Jag handlade även mat på ICA. Väl hemma, intog vi frallorna och bullarna. Så gott det var! Numera har man ju alltid en söt valp sittandes intill sig. Så söt och charmig Balder är! Men tyvärr hjälps det inte hur söt han är. Han får inget vid bordet ändå. Det är lika bra att inte vänja honom vid fel saker redan nu.

Vad har du gjort idag?

25 kommentarer:

 1. Så himla skönt med lata dagar ibland! Funderar också på vart värmen än... hoppas den kommer snart :)

  SvaraRadera
 2. Men vilken liten sötnos till valp ni har! Är det en berner sennen eller är jag helt ute och cyklar?

  SvaraRadera
 3. men så härligt! å vilken söt vovsing!

  SvaraRadera
 4. Sådana dagar behöver man ibland! :)

  SvaraRadera
 5. OJ, ja den kademummabullen ser otroligt god ut! :D Mums!! Men vilken söt hund. :) Idag har jag jobbat den största delen av dagen. :)

  SvaraRadera
 6. Ja, det kan man verkligen fråga sig, var den riktiga sommarvärmen är... Jag hade då inte tackat nej till en sommar 2014 i repris! Kunde det inte få vara sådana dagar som det var då för några veckor sedan, när det var så varmt, hela sommaren??

  SV: Haha ja, isst är de? :P
  Om de är sanna eller inte är en väldigt relevant fråga. Jag har inga vetenskapliga källor på dem, men vissa av dem har jag hört/sett på andra ställen också, så vissa är iaf ganska säkert sanna :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tur att det bara inte är jag som har reagerat på årets sommartemperatur.

   Radera
 7. Och så bloggadressen... :)

  SvaraRadera
 8. Mumsigt. =)

  Nej jag har valt att arbeta hela sommaren, jag har lite två dagars ledigt här och där.

  SvaraRadera
 9. Lata dagar kan göra gott för själen. Själv är jag så oerhört dålig på att ta det lugnt utan att få dåligt samvete och tänka på alla “borden.” En grej som är skön och som går att göra inomhus är yoga, när det är riktigt dåligt väder och jag knappt fått mig ut på hela dagen så brukar jag köra lite yoga på kvällen. Då känns det bättre. Hoppas ni får sol och värme snart! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kanske borde lära mig lite yoga.

   Radera
 10. Ibland får man ha riktiga latdagar :) Men håller med dig om sommaren, hemskt dåligt väder... sv: Tack! :)

  SvaraRadera
 11. lata dagar är skönt.. men inte varje dag. :-)

  SvaraRadera
 12. Men guud vad söt! Vi hade ju en sådan när jag var yngre, Lizzie hette hon :) Hon var världens snällaste hund verkligen, men rätt lat ;P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att ni också hade en berner sennen!

   Radera
 13. Men gud vad söt er "tiggare" var :D

  SvaraRadera
 14. SÅ semester ska vara. Gott det såg ut också:)

  SvaraRadera