söndag 2 augusti 2015

En materiell önskelista

Tänk så mycket fina saker det finns och tänk så mycket man vill ha. Det finns såklart saker jag vill ha, men jag är ändå nöjd med det jag har. Trots att man är nöjd, så kan man ju ändå fortfarande önska. Hoppet är det sista som överger människan, som vi vet. Hoppet kan ju faktiskt både gälla allt från att överleva en sjukdom till få materiella saker. Visst är det så att om man är sjuk, så kommer det materiella väldigt långt ner på listan. Men just nu beundrar jag dessa saker från Tory Burch.

Tory Burch

Finns det något här som du skulle vilja ha?


5 kommentarer:

  1. Nej,är inte min stil.

    SvaraRadera
  2. Inte min smak även om de ändå är fina :)

    SvaraRadera
  3. Vill gärna ha ett armband från dem, och väskan Mercer. Det är mitt favoritmärke, hihi :)

    SvaraRadera