torsdag 13 augusti 2015

Min favoritsmak


Man tänker kanske på apelsinjuice först när man hör ordet juice. Men vi vet att det finns fler smaker. Och jag har hittat min favoritsmak. Det är just den här. Smak av jordgubbar. Vi förlänger sommaren lite.

9 kommentarer:

 1. Oh! nice! måste ju testas... :)

  SvaraRadera
 2. Ser jättegod ut! :)

  sv: Absolut :)

  SvaraRadera
 3. Åhh ser gott ut...hmm måste nog testas till lördagsfrukosten.

  SvaraRadera
 4. Den har jag inte smakat på, men den verkar himla god tycker jag! Älskar det mesta med jordgubbssmak, men däremot inte att äta jordgubbar som de är ;P

  SvaraRadera
 5. Hejsan hundvänner. Har ni läst min lilla hittehunds blog? En tant hittade henne i en soptunna nere i Torreviega. Med avklippta öron och svans. Den första augusti kom hon hem till mig, fem veckor gammal. Nu är hon min lilla kompis och kommer så att förbli här nere i solens land.
  Dela gärna med er av den så fler människor får se hur illa det kan vara med hundhållningen här nere i Spanien
  Hälsningar Bernt OJohan
  http://www.gozasegenblogg.blogspot.com.es

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sådant meddelande har jag redan fått.

   Radera