tisdag 22 september 2015

Avslutning på valpkursen


Tipspromenad i skogen
Ikväll var det avslutning på valpkursen. Det kändes lite tråkigt faktiskt. Jag har verkligen gillat att åka på kurs tillsammans med Balder och sedan har det varit ett gôtt ett gäng som har träffats. Vi kommer dock fortsätta träna Balder på brukshundsklubben och kanske i vår. 

Balder håller koll på husse
Idag fick vi gå en tipspromenad med våra hundar i skogen. Skriva svar på papperet, samtidigt som man ska ha koll på hunden, var kanske inte helt enkelt men det gick ändå bra. Sedan fick vi testa på rallylydnad både med koppel och utan. 

En duktig hund får diplom
Och nu dags för sängen.

7 kommentarer:

 1. Grattis till Balder.
  Självklart ska en duktig hund få diplom.

  Ha en bra dag.
  Kram Kamilla

  SvaraRadera
 2. Stort grattis till lille Balder :) Han är verkligen hur charmig som helst!

  SvaraRadera
 3. Vilken fin kontakt Balder har med husse där. Ja, hundkurser är roligt! Vad gillade in Rallylydnaden då? Hamlet älskar det! Det och sök. :) Det gör matte med. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just när Balder skulle testa rallylydnaden, blev han tokig. Han ville helst leka, men han fixade ändå att följa husse. Jag skulle mycket väl kunna tänka mig att gå en sådan kurs. Att spåra är Balder superduktig på! Jag märker att Balder behöver mentalt träning varvat med motion. Det kan vara så enkelt som att nosa efter godis i träd. Balder måste aktiveras för att inte bli tokig.

   Radera
 4. ♡ -ligt GRATTIS sötaste Balder till fint Diplom - Bra "tassat" ...
  /Nospuss

  SvaraRadera