söndag 27 september 2015

En kalassöndag

Vilket vackert väder vi har haft idag! Det har varit fantastiskt! Sol och behaglig höstvärme, det var perfekt!

En härlig brunch.
Idag har vi varit hemma hos min bror med familj. Vi skulle fira brorsdottern, som fyllt 15 år. Normalt brukar vi fira födelsedagar på en eftermiddag eller en kväll, men idag blev vi bjudna på brunch och träffades därför redan kl 11. Det gick givetvis bra det också. 

SÅ mycket gott!
Vi blev bjudna på väldigt mycket gott. Äggröra, bacon, prinskorvar, minipajer, minipizza, smoothies, bröd, melon, pålägg med mera. 

Klart att jag blev mätt!
Våffla med grädde och sylt
Till "efterrätt" kunde man göra iordning sin egna våffla. Så gôtt! Det var länge sedan jag åt våffla och därför smakade det väl ännu godare idag. 

Väl hemma, tog jag hand om disken. Efter det njöt jag och Yambo av solen. Vi gick till Aspen bara han och jag. Där fick Yambo ta två kortare simturer. Kanske detta var hans sista dopp för i år, men jag hoppas såklart på fler.

4 kommentarer: