tisdag 1 september 2015

Orkar inte.


Trött är just vad jag är just nu. Varje dag, när jag kommer hem orkar jag inte så mycket mer än att äta middag och rasta hundarna. Det är knappt att jag orkar ta mig en "bloggrunda" och då är det allvarligt. Jag känner mig ganska pigg på jobbet, men runt 16-tiden slår tröttheten till. Är det inte märkligt? Jag skulle önska orka och ha lust till att träna även på vardagskvällarna. Jag hade även önskat att jag skulle orka läsa ur en bok innan jag släcker lampan, men jag somnar typ 5 minuter efter att jag har lagt mig i sängen.

Är det någon som känner igen sig?

15 kommentarer:

 1. Men du har väl nytt jobb va? Inskolning typ...

  Jag är också dödstrött... vi skolar just nu in en mängd nya barn... och det ÄR kämpigt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men inte den här terminen och dessutom var det ett nygammalt jobb. Jag har jobbat på stället tidigare.

   Radera
 2. Jag känner igen mig och det verkar vara många som är trötta nu! Kram

  SvaraRadera
 3. Jag är också trött. Fastän jag bara hade två veckors ledigt, är det precis som om jag behöver skolas om.
  /P

  SvaraRadera
 4. Är också himla trött för tillfället..

  SvaraRadera
 5. Vad jobbigt! Jag håller på att ta mig ur en depression och har allmänt ångestproblematik, så hela den grejen gör att jag är väldigt trött. Du kanske borde ta en sväng till vc? Det kan ju hända att du har brist på något eller så!

  SvaraRadera
 6. Det kanske är höstkänslan som bosatt sig i din kropp? Jag är trött jag med...

  SvaraRadera
 7. Jag är också verkligen trött. Vi blev hackade o hade jätteproblem i ca 1 mån innan det löste sig. (låsta konton, kort, person nr osv) I fm så blev min mobil hackad. Jo! Jag såg det. Jag använder bara mobilen för samtal/googling/sms så det var ingen katastrof iofs. Men störigt.
  Så jag är TRÖTT. Jätte-trött och SUR.

  SvaraRadera
 8. hej fina är med och tävlar och skulle uppskatta nå otroligt om du skulle kunna lägga en röst, tack snälla!
  http://missglossy.se/entry/495/natalie-salazar

  SvaraRadera
 9. Jag botar min trötthet med att äta D-vitaminer och det funkar för mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske borde jag ta en sväng till hälsokostaffären.

   Radera