måndag 7 september 2015

Världens bästa sångare?
Dessa auditions i Idol hör nog till Sveriges mest roliga underhållning. Några blir man riktigt glad över att få lyssna på. De sjunger gudomligt! Eller så finns dessa som inte förstår att de inte kan sjunga eller är någon framtida idol. Anna Andersson hör till en av dessa. Varför kan det vara så svårt att förstå ett nej från Laila Bagge? Måste man argumentera emot? 

4 kommentarer:

 1. Jag har jättesvårt att se på Idol eftersom jag skäms när de inte kan sjunga. Jag mår liksom dåligt å deras vägnar :-). Så jag brukar vänta tills de sållat bort alla dåliga. Hehe!

  Tusen tack för din kommentar hos mig och kul att hitta till dig! Du har också en jättefin blogg!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Oh my!! Det är verkligen med dubbla känslor man kollar på det där programmet.

  Trevlig tisdag på dig!

  SvaraRadera
 3. Min yngsta båda sjunger och spelar och gör det som en medelmåtta. Så länge hon vill och tycker det är roligt får hon hålla på. Men det skulle aldrig falla henne in att söka till Idol. Så skönt att hon förstår sina begränsningar. Så är det med de flesta som har talang. De förstår liksom inte hur bra de är. Det krävs nog en dos ödmjukhet för att klara av att ta kritik och förbättras, jämfört med såna som på videon.
  /P

  SvaraRadera
 4. 1. Vi tittare vet ju aldrig hur hela mötet och framförandet var. Det vi ser är alltid hopklippt. Och det går ju att klippa ihop saker på ett sätt så att det blir felvridet och missvisande. Det är lätt att ta citat här och där och pussla ihop till något som personen inte menade. Hon kanske inte alls var lika omedveten som hon framstod. Det vet vi inte.

  2. Det är säkert jättenervöst att stå framför en kritisk jury och med varma strålkastare och en filmkamera i fejset. Man kanske egentligen har en mycket bra sångröst men misslyckas i stunden för att rösten försvinner pga att situationen är så jobbig. Det finns ju elever i skolan t.ex. som får totalt blackout på proven och misslyckas fast de egentligen har kunskaperna. Likadant är det med människans sångförmåga.

  3. När en person har gjort bort sig en gång ska vi då sprida det vidare? Vill vi verkligen att andra ska göra så mot oss? Om vi tagit mod till oss och varit med i TV och sedan misslyckas, skulle vi vilja att andra människor spred det vidare då och fortsatte att senare peka ut våra misstag?

  Alla människor kan misslyckas och tom säga knasiga saker. Det gör vi alla lite då och då men skillnaden är att vi inte har en filmkamera i fejset som spelar in oss. Om vi skulle spela in allt knasigt vi sagt i livet så skulle vi också framstå i en dålig dager.

  Bara lite tankar...

  SvaraRadera