söndag 4 oktober 2015

Frölunda Torg


Frölunda Torg
Idag blev det en tur till Frölunda Torg. Vi föredrar detta ställe framför Femmanhuset/Nordstan och Allum. Frölunda Torg har många trevliga butiker under ett och samma tag och det känns roligare helt enkelt.

Shopping
Vi åkte hit, för jag var på jakt efter ett par svarta jeans och nya tröjor. De svarta jeansen köpte jag på JC, men eftersom de skulle läggas upp fick jag inte hem dessa idag, tyvärr. På onsdag får jag åka dit igen och hämta hem dom. 

Espresso House
Efter att vi hade handlat klart, slog vi oss ner på Espresso House för att ta en fika. De har ju så mycket gott där plus att det är ett sådant mysigt fik.

Så gott!

Nyinköpt
Tre tröjor och ett 7-pack strumpor fick följa med hem idag. Nu ska jag fortsätta att ta hand om tvätten i tvättstugan.

Hoppas du också har haft en bra dag!

4 kommentarer: