fredag 23 oktober 2015

Hurra för mens!
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Att tjejer får mens, vet vi. Men denna musikvideo om mens känns lite för mycket på något vis. Låten och videon ska avdramatisera det här med mens, men är ens mens dramatiskt från början? Låten om Snoppen och snippan var gulligare då, tycker jag.

Vad tycker du om musikvideon?

5 kommentarer:

 1. Den här låten gillade inte jag, vet inte om det är för det är första gången jag hör den.

  Tycker det är lite överdrivet att göra en låt om mens men det är vad jag tycker.

  Trevlig helg,Vicki

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker också att det är överdrivet.

   Radera
 2. känns som vi gör de värre än vad de är

  SvaraRadera
 3. Haha! Jag tycker att låten är bra. Men däremot att sända den på Barnkanalen..? Nja! Den skulle ju ha riktat sig mot ungdomar i åldrarna 11-15 kanske och inte till små barn som inte ens vet vad mens är...

  SvaraRadera