lördag 31 oktober 2015

Inredning

Underbara!
Jag är väl ingen inredningsmänniska, men jag tycker det är roligt att titta på inredningsdetaljer. Jag är rätt duktig på att drömma mig bort. Jag vet hur jag vill ha det, men att ändra ett helt hem kostar om en hel del. Att byta ut sina fina glas eller sitt fina porslin, känns slösaktigt. Man har inte plats med fler saker helt enkelt. Det är dock kul att hitta fina saker som inte kostar hutlöst med pengar. Att surfa in på H&M Home är verkligen fantastiskt. Glasvasen och ljusstaken med "bubblorna" är otroligt fina, tycker jag.


9 kommentarer:

 1. Satt för en stund sedan och bläddrade i deras katalog, så mycket fint.

  SvaraRadera
 2. Jag är både en inredningsnörd och drömmare. Vet precis hur jag skulle inrett det rummet idag men grejen med mig är att det kan svänga från dag till dag.
  Håller med om att HM HOME har riktigt fina saker.
  Gillar rentheten och det stilfulla i deras saker.

  Fina serie med bubblorna.

  Ha en bra dag.
  Kram Kamilla

  SvaraRadera
 3. Så fina saker och vilken fin blogg du har

  SvaraRadera