söndag 11 oktober 2015

Nya tider - nya ordspråk

Vilket ordspråk gillar du mest?

Jag har alltid gillat ordspråk, men jag kan tycka att många är gamla och förlegade. Tiderna ändras och då behövs nya ordspråk, såklart! Ordspråken hittade jag HÄR. Om du vill använda bilden till din blogg, får du gärna det om du länkar till mig. 

4 kommentarer:

 1. Svar: Ja jo, vi har haft 3.5 fina år tillsammans även om man många ggr bråkat och mått dåligt.. men det är därför vi valt att gå isär.. för att trots fina år ihop inte känt det som ett par utan mer som vänner.
  Vi kommer ha kontakten, eller rättare sagt, vi har kontakt och vi smsar lite titt som tätt... Sen får man väl se vad som händer... Jag vill ha kontakt livet ut men kan inte bestämma över honom =)

  SvaraRadera
 2. vilken bra "mer moderna" tolkningar haha! :D

  SvaraRadera
 3. Alltid kul med ordspråk :D

  SvaraRadera