söndag 18 oktober 2015

Så mycket bättre

Var det någon mer som såg Så mycket bättre igår? Det var Niklas Strömstedts dag, vilket jag var glad över. Jag älskar hans låtar! Det var flera artister jag inte kände igen, vilket jag tyckte var lite tråkigt. Jag tycker ändå att det verkar vara ett skönt gäng. Sven-Bertil vill man kanske inte lyssna på, men man vill bara krama om honom. Jag tyckte verkligen att han bjöd på sig själv, när de spelade rollspel.


Jag skrattar nästan ihjäl mig, när Sven-Bertil kommer in som Miriam och säger på göteborska: "Haj på daj, dô!".

Vad tror ni om säsongens Så mycket bättre?

6 kommentarer:

 1. Ja,här tittade vi ...

  SvaraRadera
 2. Tack gumman de hoppas jag också

  SvaraRadera
 3. TACK SNÄLLA
  hoppas du får en mysig söndags kväll
  själv ska jag bara mysa och slappa nu kraaam

  SvaraRadera
 4. Du verkar ju ha noll koll om Strömstedts låtar.

  SvaraRadera