måndag 9 november 2015

Cést la vie

Jag gillar verkligen att titta på Så mycket bättre. Under den här säsongen älskar väl alla Sven-Bertil Taube? En sådan mysfarbror! I för övrigt verkar det vara en bra sammanhållning och jag har fått höra många fina tolkningar. Flera bortglömda låtar har fått liv igen. Sven-Bertils tolkning av Ace of Baces C´est la vie blev kanske ingen cover direkt, men en ny Taube-låt. Kan tänka mig att börja lyssna på Ace of Base igen. Det var ett tag sedan sist.

4 kommentarer:

 1. Hej! Nu har jag lottat ut vem som blev Veckans bloggläsare på min blogg, så in och kika om det blev du! Om inte, var gärna med igen! :)
  Kraam!

  SvaraRadera
 2. Missade lördagens så mkt bättre,men så bra artister i år:)

  SvaraRadera
 3. Jag har aldrig lyssnat på Ace of Base men det som är kul med programmet är att en upptäcker nya artister.

  SvaraRadera