lördag 7 november 2015

Mild höst

Vilken mild höst!

En sådan mild höst vi har. +12°C i november är väl inte direkt vanligt. Jag hör fågelkvitter och vinterjackan är för varm. Det är verkligen skönt ute, men samtidigt hoppas jag att det snart blir lite kyligare chansen att få snö blir större. Nu får vi bara hoppas på att stormen inte medför några tragiska missöden. 

4 kommentarer:

 1. En av mina största drömmar just nu, är att få en lägenhet ;) Utan krusiduller eller köer eller för dyra slutpriser eller något.. Själv? :)
  Hoppas stormen höll sig lugn.

  SvaraRadera
 2. Blåste rejält här i natt...vände mig om och somnade om....inte mycket man kan göra.

  Hoppas också på snö nu snart....då ska jag ut och dokumentera minsta snöflinga med kamera ;)

  Ha de bäst. :)

  SvaraRadera
 3. Ja, det har ju varit en jättehärlig höst. Önskar dock också att snön kom så att den kan ljusa upp lite :)

  SvaraRadera
 4. Ja det är toppen


  Får väl skitkallt vinter istället

  SvaraRadera