onsdag 18 november 2015

Oro och pinsam TV

Med tanke på att en misstänkt terrorist finns i Sverige och att det finns en hotbild, känns det verkligen jobbigt och hemskt. Mannen är anhållen i sin frånvaro. Jag hoppas verkligen att de får fast mannen och att man kan slippa terroristbrott. Så olustigt det hela känns. Vart är världen på väg? Kommer det bli ett tredje världskrig? Hur pass orolig är du?


För att skingra tankarna, tittade jag på Bonde söker fru ikväll. Så oviktigt och något att vila tankarna på. Smålöjligt program kanske, men ikväll ville jag inte se något annat heller.

En pinsam tystnad uppstod hos bonden Daniel ikväll.

Hoppas man slipper att vakna imorgon av någon skottlossning, bombattentat eller av att få besked om att det har skett i någon annan del av Sverige eller Europa. 

6 kommentarer:

 1. Kan väl säga som så - rädslan ökar och det är precis vad dessa terrorister vill uppnä. Dessvärre har det lyckats - även här hemma. Men jag är inte förvånad över att ett hot finns mot Sverige och då främst mot Stockholm, tyvärr...

  SvaraRadera
 2. Det lutar tyvärr inte åt att världen kommer att bli tryggare, så man för nog försöka göra det bästa av situationen :/

  SvaraRadera
 3. Ja nu glänser den som aldrig förr

  SvaraRadera
 4. Rädslan kan väl inte öka nu när detta onda har varit på väg så länge. Vi får ju det samhälle vi skapar. För övrigt tycker jag att bonde söker fru är bra. Vilken gris till älgbonde. Inte konstigt att han är frånskild sedan tidigare och jag tror nog att han blir ensam i fortsättningen också-

  SvaraRadera
 5. Känner mig inte hel bekväm att åka tunnelbana till jobbet,

  SvaraRadera
 6. Tyvärr tror jag det.
  Jag är väl gammal nog att slippa uppleva det kanske men jag tänker ju på mina barn o barnbarn.

  Igår var jag på Backaplan....nästan inget folk men poliser. Bäckebol - lika, nästan inget folk.

  Son som är polis är beordrad mkt övertid nu.

  Man kan verkligen bli ledsen för mindre!

  SvaraRadera