lördag 21 november 2015

Shuffleboard

Igår kväll var jag tillsammans med mina trevliga kollegor på Star Bowling i Göteborg. Så trevligt det är att träffas utanför jobbet ibland. Vi spelade shuffleboard, vilket var något helt nytt för mig. Man spelade i lag och varje lag hade fyra stenar som skulle över på andra sidan. De olika strecken gav olika poäng. Att få över stenarna över till andra sidan var ju enkelt, men att få de till stanna innan de åkte ner i rännan, var svårare. Stenarna var verkligen lätta, så det gällde ju att få in den rätta tekniken.

Inte helt enkelt, men kul!

Middagen
Efter matchen, drack vi gott och åt god mat. Jag valde hamburgare med äppelrökt baconsida och emmentalerost & pommes. Det var gott, men kanske inte heller den godaste hamburgaren jag har ätit. 

Desserten California
Till dessert valde jag California som var med dulce de leche (har googlat fram att det är en latinamerikansk söt mjölkbaserad kräm) banankräm och mörk choklad. Det var smågott, men inget jag kommer att äta igen.

Sammanfattningsvis så var det en väldigt trevlig kväll! Men idag är jag trött. Ju äldre jag blir, desto mindre klarar jag av låååånga dagar.
 

1 kommentar:

  1. Det har jag heller aldrig spelat, men lät kul.
    Hoppas du piggnat till lite och får en bra lördagskväll.

    SvaraRadera